Arama Motorlarında kaçıncı Sıradasınız

Paylaş - Beğen

24 Temmuz 2009 Cuma

Devlet Sırrı - Secret Defense / Secrets of State


Devlet Sırrı: Fransa'da terörist grup ve gizli servislerin birbirlerine karşı devam eden acımasız savaşı, radikal karşı ideolojiler adına sürmektedir. Henüz, terörist ve gizli ajanlar hemen hemen aynı hayatları yönetiyor, manipülasyonda aynı yöntemler üzerinden gidiyorlardır. Devlet Sırrı, Fransız gizli servisi tarafından askere alınan öğrenci Diane ve terörizmin onu kurtuluşa götüreceğine inanan belalı genç Pierre üzerinden onların gizli savaşını ifşa eder. Diane ve Pierre görevleri için eğitilirken, kaçamayacakları olaylar zincirine takılıp kalırlar. Acaba soylu olarak gördükleri savaşları adına ikisi de fedakarlıkta bulunabilecek midir?

Hayalet Sevgililerim - Ghosts of Girlfriends Past


Hayalet Sevgililerim: Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Connor Mead; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüdür. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmez, bunu yaparken yanında başka bir kadın olmasından da! Connor'un kardeşi Paul'ün düğün arifesidir. Herkes, hatta Connor'un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny'de bu evliliği kutlamak için Paul'ün yanındayken o bunu sabote etmeye çalışır. Ama onun model aldığı, her zaman kadınların sevgilisi olmuş amcası Wayne'nin hayaletinin onu ziyaret etmesiyle silkilenir. Bu gece onu ziyaret eden sadece amcasının hayaleti olmayacaktır. Geçmişteki sevgililerin hayaletleri ortaya çıkacaktır

23 Temmuz 2009 Perşembe

Dehşetin Soluğu - Humains



Dehşetin Soluğu: Araştırmacılardan oluşan bir grup insanlığın evrimi üzerine bir bilimsel keşfi araştırmak için İsviçre Alpleri'ne giderler. Fakat grup bir oluğa çarpınca her şey değişir. Kendilerini bir şeye av olmak için düşerken bulurlar.

Köyden indim şehire altın sayma sahnesi

Güzel Goller - Şampiyonlar Ligi

sinan çetin

Tosun Paşa

Yorumsuz

maymunlu güvenlik sistemi

Metin Akpınar - Baharı bekleyen kumrular gibi


Aşık oldum aşık .. , Ne zaman ? On dakka önce ... , Kime ? bilmiyorum ...

Metin akpınar şarkı - sivri akıllılar



Şu Metin AKPINAR yokmu , nasıl bir sesi var....

Civcivlerin Dünyaya merhaba deyişi

Anaconda



bu nasıl birşey böyle

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Harry Potter ve Melez Prens (Harry Potter And The Half Blood Prince) (2008)






Harry Potter ve Melez Prens: Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir.

Uçak Kazası

Wall Flip Failure


Tamam hareket güzelde birazda dikkatli olmak lazım , yoksa sonucu gördük

Sağlıklı Yaşam :) - Exercise Your Dog

21 Temmuz 2009 Salı

Maymun Yağması


Maymunların eline allah kimseyi düşürmesin. Bir şeyi öğrendilermi tamam artık...

Uyku ne tatlı şey



Çocuğa yazık yaa , biri götürüp yatırsın valla. Ama çok tatlı görnüyor :D

20 Temmuz 2009 Pazartesi

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Pixar's Partly Cloudy

Bir Osman Amca Almanya'ya bedeldir : ))

Artık Sevmecem Gari 2



bunda girişte güzemiş len , istek parçalarınız vasa iletiverem GARİİ :D

Artık sevmecem gari - ege şivesi ile



sanki biraz yapmcaık ama yinede güzel ;)

Artık sevmecem gari - ege şivesi ile



sanki biraz yapmcaık ama yinede güzel ;)

nette tanışmak



nette her tanıştığın buluşma derim , mazallah kurtlar kapar :D

kime bahane uyduruyorsun




cem yılmazından dediği gibi kime karşı bahane uyduruyorsun, tereciye tere satılmazzzz :D

Son Ders Randy Pausch Turkce Altyazi

spkerr:)

şu metin akpınar ağlatır adamı...

Gideceğin yere iyi karar ver



Gideceğin yere iyi karar ver :)

17 Temmuz 2009 Cuma

16 Temmuz 2009 Perşembe

Bridgestone olmasa napardı sincaplar

Bridgestone Video - Aşıkın bittiği an

mutfakta sakar olmamak lazım

modern ferhat-şirin


MAYMUNLAR HORON TEPiYOR



bu maymunlarım yapmadıkları şey varmı acaba

akıllı maymunlar



akıllı maymunlar işi bilip işe gitmezler

Sinirli Maymunlar



sinirli maymunlar bizimle şaka yapılmaz diyorlar

akıllı papağan - funny bird

15 Temmuz 2009 Çarşamba

herşey göründüğü gibi değildir

Aşka Son Şans



Aşka Son Şans: New York'lu Harvey Shine, bir jingle yazarı olarak çıkmaza girmiş işini kaybetme noktasındadır. Patronundan son bir şans koparmıştır. Önce hafta sonunda Londra'ya kızının düğününe gidecek ve pazartesi günü önemli bir toplantı için geri dönecektir. Kızının kilisede yürümek için üvey babasını seçtiğini öğrendiğinde yıkılmış bir halde, düğün yemeğine kalmadan havaalanına geri döner. Fakat uçağı da kaçırmıştır, böylelikle işini devam ettirme şansını da. Bunca sıkıntı arasında havaalanında bir kadeh içki içerken, onun hayatını derinden etkileyecek bir sürprizle karşılaşacaktır. Bu sürpriz 40'lı yaşlarında, duygusal ve onun kadar bir ilişkiye ihtiyacı olan güzel bir kadındır.

1978 model Dodge Charger

1957 model Cadillac Convertible




Cumhurbaşkanlığı garajının en eski otomobili 1957 model Cadillac Convertible

90'ların başından bir canlı yayın kazası

Şener şen - İlyas salman (sor bakalım niye yaptım)

bir şeker için atılan çığlıklar



siz siz olun çocuğunuzu ya alişverişe götürmeyin,yada ne isterse alın

herşey göründüğü gibi değildir

böyle fotokopi çekilmez

herşey göründüğü gibi değildir

13 Temmuz 2009 Pazartesi

Dokunmayın Şabanıma

Katip

Tabancamın sapını gülle donatacağım

doğal moda


artık hayvanlar alemininde bir medyası var

doğal moda



artık hayvanlar alemininde bir medyası var

Küçük Emrah



Güç hiç benimle olmadı ki abi !!

Gap Olimpiyatları

böyle aşk mı olur - ayyy ne aşk ne aşk



böyle aşk görülmemiştir heralde :D

Felekten bir Gece (The Hangover) (2009)




Felekten bir Gece: Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.

Tabu (Towelhead)





Tabu: Birinci Körfez Savaşı sırasında, genç Arap Amerikan kız Jasira Texas'ta küçük bir kasabaya, sert Lübnan'lı babasının yanına gönderilir. Jasira babasının kötü yaşam tarzı ve okul arkadaşlarının ırkçı hareketlerine maruz kalır. Jasira hayatta ilk defa Arap olmanın getirdiği acı gerçeği hisseder. Jasira, komşusu olan ordudaki bağnaz yedek askere seksüel olarak takıntılı hale gelir.

İçimdeki Şeytan - Alone




İçimdeki Şeytan: Pim Tayland’taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore’de yeni hayatına başlar. Mutlu giden hayatları ta ki Pim’e Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Telefonla gelen haberde Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu Pim ve Vee’nin birlikte, Pim’in annesinin yanına dönmeleri gerektiği söylenir. Pim Tayland’a vardığında geçmişte yaşadığı acı anılarla dolu bir tecrübeyi hatırlar. Fakat bu anılar geçmişte yaşadıklarından farklıdır. Bu geçmişe dönüşleri daha içten hisseder sanki o olaylar Pim’e çok yakın birisinin hisleri gibidir. Pim bu duyguları hissettiğinde bir süre sonra bir ikiz kardeşinin olduğunu hatırlar. Ve tüm anılar zihninde yavaş yavaş canlanmaya başlar. Böylece bu yap-bozun parçaları netleşmeye başlar. Pim artık bu garip hislerinin sebebinin farkına varır. Böylece iki yaşam birbirine bağlanmaya başlar. Pim bundan sonra bir daha özgür olamayacaktır. Bu aslında korkunç bir farkındalığın başlangıcıdır. Pim’in bu kötü tecrübeleri unutmasına engel olan bir şey vardır. Onun neden bu tecrübeleri unutmaması istenmektedir?

Seni O Kadar Çok Sevdim ki (I've Loved You So Long)




Seni O Kadar Çok Sevdim ki...: 15 yılını hapiste geçiren, sessiz ve düşünceli Juliette, özgürlüğüne kavuştuktan sonra yıllardır görmediği kız kardeşinin yanına yerleşir. Fakat hem hapis yılları hem de içeri girmesine neden olan trajik olay herkesten gizlenir. Bu durum Juliette'in gerilmesine neden olsa da, hem ailesinin desteği hem de kendisine yaklaşmak isteyen bir adam hayata adapte olmasında yardımcı olur. 2008'in en önemli filmleri arasında bulunduğunu söyleyebileceğimiz Il y a longtemps que je t'aime, başroldeki Kristin Scott Thomas'ın oldukça etkileyici performansı ile unutulmaz bir deneyime dönüşüyor.

Bir Kadının Seks Günlüğü (Diary Of A Sex Addict )



Bir Kadının Seks Günlüğü: Val iyi eğitimli, yöneticilik yapan, çekici, duygusal ve genç bir kadındır. Tüm bu olumlu özelliklerinin yanında Val’in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığı vardır. Bir nemfoman yani seks bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer. En saf duygularını ve en samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar. Kiminle ve ne zaman isterse birlikte olan bu genç kadın için seks bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu yaşam tarzı onu aşkın ve hayat kadınlığının en uç noktalarına götürür. Film Valérie Tasso’nun kendi hayatından esinlenerek yazdığı ve çok tartışılan romanından uyarlandı. Tasso da üst düzey bir yöneticiyken kendini sekse adamaya karar verir ve bu merakı sonucunda 6 ay boyunca üst sınıf bir fahişe olarak çalışır. Yazar bu tecrübesiyle seksin karanlık tarafını ve insan ilişkilerinin samimi yönlerini keşfettiğini söylüyor.

telsizi orda unutmayacaksın


telsizi orda unutursan yakalarlar

yorumsuz

entel tavuk

akşam bu tavukla içilip iyi muhabbet edilir

ne görüyorsak o




ilk bakışta ne görüyorsak odur. sonrası biraz kafa karıştırıyor, karar veremiyoruz

güzel düşünceler

AcceleRacers Track Mod







10 Temmuz 2009 Cuma

Star tv & Youporn

Nurullah Çukursu


Nurullah ve bilcümlemizin evlatlık almak isteyeceği Veysel'in dans çalışmaları...

I hate sandcastles


Örtmenin noooolur örtmenim




ni zaman didim hacı

Matematik dehası - böyle çarpım tablosu ezberlenir




en ünlü matematikçier bile bunu yapamazlar heralde :D

Gemide (On Board) - Güzel sahne



kız orosbu miktik,adam pezevenk öldürdük........
kan alırlar adamın mıkından kamil kannnnn

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Brahma Beer commercial 3

Brahma Beer commercial 2

Brahma Beer commercial 1

içine koyarsan bakarlar





normal giymez içine sokarsan böyle bakarlar işte :)

Taint Tazer - böyle şaka yapılmaz



ne uyurken nede uyanıkken böyle şey yapılmaz

Parkour Fail - bunları sen yapma




kendini tanımaz böyle işlere girersen sonun böyle olur :)

7 Temmuz 2009 Salı

melek komik klip

el arabic :) komik klip

Arap Kızı Komik Klip

Fast Besplatno




karşıda güzel kadın varsa, yanında boş değilse gazeteye bile şaşırma

Çok Güzel Hareketler Bunlar - Yiyememekteyiz

Great Coke Commercial - güzel reklam

Uçan Noter

Avrupa Yakası & Avrupa Birliği

Funny Doctor - böyle doktor olmaz

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs trailer

Michael Jackson - Who Is It ?

Levi's 501 commercial (Boombastic - Shaggy)

6 Temmuz 2009 Pazartesi

güzel resim çekmek mi :( çok zor bir an

bukarda olmaz





bu kadarda düşmeyiz inş. :)

erkekler nereye bakar

2 Temmuz 2009 Perşembe

kuru fasülye sanatkarları

KURU FASÜLYE TARİFİ KOMİK

Bkm Mutfak Aduket

SIGNS

erkekle ilgileneceksin abii

1 Temmuz 2009 Çarşamba