Arama Motorlarında kaçıncı Sıradasınız

Paylaş - Beğen

21 Nisan 2010 Çarşamba

Medya Arkası 2009 Yılının Enleri 2. Kısım

Medya Arkası 2009 Yılının Enleri 1. Kısım

şimdiki çocuklar

cehennem

19 Nisan 2010 Pazartesi

kafasız adam

16 Nisan 2010 Cuma

Polat Alemdar - Recep İvedik - Kurtal Vadisi Pusu

Mağdur atın sahibi kopardı

Japon Teyze - Ankara yı Pek sevmemiş galiba

bu nasıl bir başlık


15 Nisan 2010 Perşembe

14 Nisan 2010 Çarşamba

9 Nisan 2010 Cuma

Doktor Annemin Durumu Nasıl ? Ciddi

Something happened




izemli şeylerin birden bire olmaya başladığı bir Hollywood filmi fragmanı. Esintilerle ile harmanlanmış hali diyelim.

8 Nisan 2010 Perşembe

dedeye sahip çıkalım



mumdan çıkmışta , gomşusu oluyom sahip çıkalım dedeye

maymun köpek bakıcısı olmuş

Motorcu maymun

7 Nisan 2010 Çarşamba

Yarı kadın yarı erkek yarışmacı




FİLİPİNLER'DE düzenlenen yetenek yarışmasında birinci sırayı Lionel Richie'nin efsane şarkısı Endless Love'ı seslendirerek kazanan Reggie Ramirez 2010 yılında Youtube'un starı oldu. Ramirez'in yarışmada yarı erkek yarı kadın olarak yaptırdığı makyaj büyük ilgi gördü

şaka yapayım derken rezil oldular

Herkes mi Aldatır?




Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde kesişir. Tanışır, konuşur, flörtleşir ve kendilerini otel odasındaki bir yatağa zor atarlar. Sabah uyandıklarında kadındaki öfke yerini pişmanlık ve şaşkınlığa bırakmış, adam ise zahmetsiz bir çapkınlık macerasının zaferiyle evine ve karısına dönmek için hazırlanmaktadır. Fakat her ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir. Adamın karısı ve kadının kocası aynı otelde burunlarının dibinde kalmaktadırlar. Birbirleriyle karşılaşmaları kaçınılmazdır.

Titanların Savaşı



Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaşta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (Ralph Fiennes)'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir. “Titanların Savaşı / Clash of the Titans” Louis Leterrier (“The Incredible Hulk”) tarafından yönetiliyor. Uluslararası kadronun başrol oyuncusu Avustralyalı Sam Worthington (“Terminator Salvation / Terminatör Kurtuluş”, yaklaşan “Avatar”) tanrıların kralı, Zeus’un ölümlü oğlu Perseus’u canlandırıyor. Oscar® Adayı Liam Neeson (“Taken / 96 Saat”, “Schindler’s List”) Zeus’u ve Oscar® Adayı Ralph Fiennes (the “Harry Potter” films, “The English Patient”) insan korkularından beslenen, yeraltı tanrısı, Hades’i canlandırıyor. Diğer rollerde ise Gemma Arterton (“Quantum of Solace”), Perseus’a yolculuğu boyunca manevi rehberlik eden gizemli Io’u, Mads Mikkelsen (“Casino Royale”) Perseus’un arayışına kılıcıyla katılan Draco’yu, Jason Flemying (“The Curious Case of Benjamin Button / Benjamin Button’un Tuhaf Hikayesi”) bir zamanlar kral olan ancak korkunç bir canavara dönüşen Acrisius’u ve Alexa Davalos da, (Defiance) Perseus başarılı olamazsa hayatını kaybetmeye mahkum olan prenses Andromeda’yı canlandırıyor.

OK Go - This Too Shall Pass

6 Nisan 2010 Salı

halay çeken köpek

danscı dede

5 Nisan 2010 Pazartesi

dans eden hacı - Demet akalının şarkısıyla

icat

icat

icat

icat

icat 5

icat 4

icat 3

icat 2

icat 1

Öksüz MUSTAFA

ray ray kasım , Tren Geçiyor Ki

Çarkıfelek , ray ray Kasım

konyalı kasım'ın çarkıfelek teki müthiş performansı


ray ray ray , mama mama , sama mama

3 Nisan 2010 Cumartesi

Aptallık Çağı

Franny Armstrong'un yönettiği, Pete Postletwalte'ın başrolünü oynadığı Aptallık Çağı (Age of Stupid), 2055 yılında yaşayan bir adamın kendi ağzından anlattığı hikayeyi konu alıyor. Fırsatımız varken iklim değişimini neden durdurmadığımızı sorgulayan film, dünyanın yardım çığlıklarını duymazdan gelen insanların yaşadığı bir çağı ve sonunda pişmanlığı gözler önüne seriyor.

www.greenpeace.org/turkey/kopenhag/age-of-stupid


2 Nisan 2010 Cuma

1 nisan şakası dediğin böyle olur

1 Nisan 2010 Perşembe